Vaart lied van de hoop cover

VAART – lied van de hoop

De mannen van de band Vaart maken liedjes die ergens over gaan, in het Nederlands. Na ruim 20 jaar ervaring in het covercircuit besloten ze dat er meer is dan liedjes naspelen. Sindsdien maakt Vaart liedjes met eigen muziek en teksten met een hart.
Natuurlijk miste de band in de coronaperiode de verwondering en het applaus van haar publiek, maar inspiratie voor nieuwe liedjes bleef komen. Inmiddels schreef de band al ruim 35 eigen nummers waarvan er dit jaar 11 op het eerste album verschijnen. De album-presentatie staat gepland op zaterdag 22 oktober 2022. 

De eerdere singles Nooit meer hetzelfdeTe Waar om mooi te zijn en Alles Beweegt werden al gedraaid op vele regionale radiostations. De aanhang van Vaart groeit maar door en zal zeker nog verder toenemen na de release van deze nieuwe single: Lied van de Hoop. Een heerlijke nummer met een positieve tekst dat opnieuw een groot publiek zal aanspreken en waardoor de fanbase ongetwijfeld verder zal uitbreiden.

De studiotechniek was in handen van Bo Meskers, het mixen kwam voor rekening van Theo Vogelaars (ex. Trockener Kecks) het nummer is door Attie Bauw gemasterd.