East Collectors Wonder Why Cover photo kl

Jimmy Østbygaard’s “East Collectors” project levert opnieuw een prachtig nummer af met “Wonder Why”

De Deense bassist, producer en songwriter Jimmy Østbygaard, beter bekend onder zijn artiestennaam East Collectors, heeft een nieuwe single gelanceerd genaamd ‘Wonder Why’. Het nummer, gezongen door de getalenteerde Deense vocaliste Liva Dongsgaard, is een hartverscheurende ballade over een verloren liefde.
Østbygaard heeft een internationaal dreamteam samengesteld om zijn visie tot leven te brengen.Hij heeft hij muzikanten en een zangeres uit verschillende delen van de wereld bijeengebracht om een ​​perfecte match te creëren. Østbygaard, gevestigd in Denemarken, heeft samengewerkt met de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde gitarist Jack Haigh, de in Zuid-Afrika gevestigde toetsenist/pianist Eli Mary, en zangeres Dongsgaard om een ​​unieke internationale samenwerking te creëren. En als kers op de taart is de single gemixt door Mick Morisson, een voormalig Abbey Road mix-engineer die nu in Australië woont.
De combinatie van de verschillende stijlen en perspectieven van deze internationale team van muzikanten en technici heeft geresulteerd in een krachtige maar verfijnde emotionele popsong. Østbygaard’s “East Collectors” project staat bekend om het samenbrengen van getalenteerde muzikanten uit verschillende delen van de wereld en het creëren van muziek die culturele grenzen overstijgt. En met ‘Wonder Why’ heeft hij opnieuw bewezen dat hij een meester is in het creëren van prachtige en ontroerende muziek.

#EastCollectors #WonderWhy #AbbeyRoad #radio2 #qmusic #3FM