Wie benaderen wij?

Het medialandschap van radio- en tv programma's, websites en (muziek)tijdschriften is voortdurend in beweging. Wij doen ons uiterste best om onze database up-to-date te houden. Van nieuwe releases sturen we zo gericht mogelijke mailings naar (muziek)journalisten, radioprogramma's en relevante websites. Aan deze mails is een link gekoppeld, aan de hand waarvan geïnteresseerden online direct alle tracks van een album (of single) kunnen beluisteren en/of downloaden Ook kan men de release-info en hoesinformatie nalezen en kan men aangeven of men geïnteresseerd is om een fysiek album van de artiest te ontvangen. Deze wordt dan direct door ons opgestuurd.

Naast uitgebreide mailings via de post en via de email zijn wij natuurlijk ook kind aan huis in zowel Hilversum als Brussel om nieuwe releases te begeleiden en ideeën aan de diverse redacties en muzieksamenstellers voor te leggen en te bespreken. Naast de gewone muziekredacties voor de zenders zijn er met name (bij de publieke omroep) in de weekenden en de avonduren juist veel programma's die hun eigen keuzes kunnen maken aangaande de muziek waar ze aandacht aan besteden. Muziekpromotor zoekt contact met deze redacties, komt met voorstellen en verstuurt juist gericht cd's en mailings naar al deze programma's.

Door het werk van muziekpromotor hebben we al voor veel releases zeer goede verkoopresultaten en veel airplay kunnen verkrijgen. Meerdere singles en albums die we gepromoot hebben stonden wekenlang genoteerd in de Megacharts hitlijsten.